Konyhabútor készítés

Jó design, Jó minőség, kiemelkedően Jó érték-ár arány minden konyhánk jellemzője, mely lehetővé teszi egyedi, kívül-belül tökéletes konyhabútor készítés ét. Az élettartam jelentős megnövelése érdekében MINDEN ESETBEN a bútorok éleit 2mm vastag PVC (ABS) élzárással készítjük és legalább fém fiókoldalakkal szereljük. Annak érdekében, hogy Ön is igényeinek megfelelően rendezhesse be otthonát, konyháját, segítséget nyújtunk abban, hogy a bútorok mind megjelenésüket, mind használati értéküket tekintve a maximumot nyújtsák. Így a konyhabútorokat igény szerint speciális vasalatokkal, fiókokkal, kosarakkal is szereljük. A széles anyag és színválasztékból a legkülönfélébb ízlésvilágú vásárlók igényei is kielégíthetőek, legyen szó a modern designtól a klasszikus konyháig.

A bútoriparban használt alapanyagok rövid leírását ide kattintva megtekintheti.

Az új építésű, vagy felújításon keresztül menő konyhákhoz kiállási rajzot adunk, mely tartalmazza a közmű kiállások pontos helyét.

Döntésében 3 dimenziós számítógépes látványtervezéssel is segítjük!

A konyhabútor kialakítása mindannyiunk számára nagyon fontos, hiszen a konyha az a központi helység, ahol napjaink kezdődnek és rendszerint itt is végződnek. Ezért szükséges, egy jól megtervezett, az Ön igényei és lehetőségei szerint korszerűen felszerelt konyhabútor készítése, mert így az ott végzendő munka is leegyszerűsödik. Önmagában, hogy konyhánkat ellátjuk mosogatóval, hűtőszekrénnyel és tűzhellyel, még nem jelenti azt, hogy megoldottuk a feladatot.

 A konyhabútor tervezése, meghatározott technológiai sorrend következetes betartását igényli, ezért ha a készítésre viszonylag nagy hely áll rendelkezésünkre, (és a közműkiállások még nincsenek készen, esetleg változtathatók) akkor a következőket érdemes figyelembe venni.

Konyhabútor készítés

Általában egy kényelmes konyha a hűtővel, fogyasztási cikkek tárolására alkalmas rakodós szekrénnyel – ami lehet a könnyebb áttekinthetőség szempontjából kamara vagy mély fiókos szekrény, esetleg csak polcos bútorelem – kezdődik majd egy rakodható munkalappal folytatódik.

Ezután következik a mosogató. Az alatta lévő szekrényben ideális helyet kaphat a szemétgyűjtő és a különféle tisztítószerek.

Majd célszerű egy előkészítő felületet biztosítanunk a munkalapon. A konyhában itt keletkezik a legtöbb szennyes edény és hulladék, ezért is célszerű, hogy a mosogató és a szemetes nincs mesze tőlünk. Itt érdemes elhelyezni a konyhai kisgépeinket is, amiknek az üzemeltetéséhez szükséges konnektorokat is ide ésszerű tetetni. Majd következhet egy sütő-főző berendezés elhelyezése, és olyan rakodófelület kialakítása, ami az elkészült ételek tárolására elegendő helyet biztosít.

Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy Önnek is megtervezzük és elkészítsük az ízlésének leginkább megfelelő konyhabútort.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Írjon nekiünk!

7 + 1 =

Ében-Bútor (Győr-Moson-Sopron)

Technológiai fejlesztés az Ében-Bútor Kft.-nél