Bútortervezés

Az ingyenes helyszíni felmérést követően, gazdag mintaválasztékból tervezzük meg Önnel közösen álmai bútorát, illetve akár teljes lakásának berendezését. Segítünk Önnek kiválasztani a sokféle lehetőség közül designban, funkcióban, felszereltségben, és nem utolsó sorban, árban is a legideálisabbat. Elképzelései könnyebb megvalósításához 3 dimenziós számítógépes látványtervet készítünk.

A megrendelést követően megkezdjük bútora gyártását, amit időpont egyeztetés alapján otthonába szállítunk és ott szakszerű, precíz munkavégzéssel összeszerelünk.

Az új építésű, vagy felújításon keresztül menő konyhákhoz kiállási rajzot adunk, mely tartalmazza a közmű kiállások pontos helyét.

Magyar vállalkozásunk, magyar szakemberekkel, teljes mértékben hazai termékeket állít elő!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Panellakás bútorok

Panellakás szűk helységeinek maximális kihasználásához elengedhetetlen az adott helyhez készített egyedi bútor rendelése. Ekkor pedig nem csupán a legjobb helykihasználást érhetjük el, hanem a saját ízlésének megfelelően alakítjuk a bútor formáját, annak színét és anyagösszetételét. Legyen szó panelkonyha, gardrób vagy egyéb más bútorról.

Konyhabútor készítés

Jó design, Jó minőség, kiemelkedően Jó érték-ár arány minden konyhánk jellemzője, mely lehetővé teszi egyedi, kívül-belül tökéletes konyhabútor készítés ét. Annak érdekében, hogy Ön is igényeinek megfelelően rendezhesse be otthonát, konyháját, segítséget nyújtunk abban…

Írjon nekiünk!

11 + 8 =

Ében-Bútor (Győr-Moson-Sopron)

Technológiai fejlesztés az Ében-Bútor Kft.-nél