100 101 102 103 104 105 106 107

Rólunk

 

Vállalkozásunk 2003-ban indult, azzal a céllal, hogy kielégítsük azok igényeit, akik kényelmes és a mai korszerű technológiával felszerelt bútorokkal szeretnék környezetüket berendezni.
Ennek megfelelően fő tevékenységünk az egyedi bútorgyártás. Így a megszokott, szabvány méretű bútorok helyett igyekszünk a hely adta lehetőségek maximális kihasználásával egyedi igényeket kielégítő termékeket készíteni. Követve a bútoripar fejlődését, a legkorszerűbb szerelvények kínálatával tesszük szebbé, komfortosabbá otthonát, munkahelyét.
Bemutatótermet nem tartunk fenn, így a minőségi anyagok felhasználásával is kedvező árakkal tudunk dolgozni. Emellett nem csak a rendeléstől, hanem már az első kapcsolatfelvételt követően ingyenes helyszíni felméréssel igyekszünk az adott hely lehető legjobb kihasználását figyelembe vevő terveket készíteni.

Vállaljuk igény szerint egyedi konyha, nappali, hálószoba, fürdőszoba, iroda és üzletek bútorzatának tervezését, gyártását és beszerelését.

Ha minőségi anyagokból, precízen elkészített bútort szeretne kapni versenyképes áron,
keressen fel minket!

FaceBook  
ELÉRHETŐSÉGEINK
Tel.:
06 70/5 680-671
 
Fax:
96/662-346
 
E-mail:
butor@eben-butor.hu
 
Honlap:
www.eben-butor.hu
 


Ében-Bútor (Győr-Moson-Sopron) egyedi bútor készítés - konyhabútor készítés - panellakás bútorok – panelkonyha – gardrób - irodabútor és üzletberendezés készítés Győr – Csorna – Kapuvár – Sopron – Mosonmagyaróvár – Komárom – Tata – Tatabánya - Budapest - Pápa - Veszprém